Jag älskar nya utmaningar och är besatt av att omvandla mina idéer till verklighet. Här nedan finns några exempel på mitt arbete så att du kan få en känsla för vad jag gör och kan. Du får gärna höra av dig om du vill se mer.

Traveling Girl

Alma Mater

Pappa var är du

Alma Mater är en bokserie som består av tre böcker där "Pappa var är du" är den första delen som ges ut på Lassbo förlag.

Boken är en fiktiv självbiografi, och beskriver tre generationer kvinnors väg genom livet. Det är en bok som berör kvinnlig kamp för frigörelse och frihet, men också trauma och kvinnors utsatthet och sexualitet berörs. Det är på en gång en äventyrsroman och en uppmaning att leva älska och förlåta. Men också att våga tro på att det omöjliga är möjligt. Att aldrig ge upp. Det är också en spirituell bokserie, som berör mytologi, tro och religion. Den är skriven av en kvinna som gör upp med etablerad religion och dogma, men samtidigt inte för en sekund släpper taget om rätten till en egen inre vägledande röst och en andlig väg. 

Storyn berör mönster av beroende och medberoende som spänner bakåt i generationer, men också hur intuition och tron på en kraft långt större än den egna leder mot nya horisonter och förändringar.  

Boken är en hyllning till livet som trots smärta och tragedier ändå är en gåva som vi fått att förvalta. 

Den andra boken, som jag redan börjat skriva på heter, "Han var här en stund".